Home Minimal Waste Review | Bumi Bars Shampoo Bar

Review | Bumi Bars Shampoo Bar

by Sonja
Creamy Coconut shampoo bar bumi bars

Na mijn review van de conditioner bar, heb ik nu ook een review over een shampoo bar! En wel deze Creamy Coconut bar van Bumi Bars! Om over zowel de conditioner als de shampoo écht iets zinnigs te kunnen zeggen, heb ik eerst de stap gemaakt om van mijn oude conditioner over te stappen op een vaste conditioner, en pas na die een paar keer gebruikt te hebben de stap gemaakt naar de shampoo bar. In deze post vertel ik jullie alles over mijn ervaring met deze shampoo bar!

Creamy Coconut shampoo bar bumi bars

Schuimt de shampoo bar goed?

Allereerst ruikt de bar heerlijk naar kokos. Daar hou ik heel erg van bij haarproducten, dus toen Bumi Bars mij vroeg ik een bar van hun wilde ontvangen (#gekregen dus), ging ik gelijk voor de kokos variant. Waar ik vooral benieuwd naar was; schuimt de bar goed? En ja, dat doet ‘ie zéker! De bar begint al heel snel nadat je ‘m nat gemaakt hebt en in je haar bent gaan wrijven te schuimen en is heel goed te verdelen door mijn lange haar.

Hoe goed wast de shampoo bar?

Ik wacht altijd eigenlijk net één of twee dagen te lang met het wassen van mijn haar (hoe duurzaam), dus ik kon goed testen of de bar ook daadwerkelijk goed je haar schoonmaakt. De tweede keer dat ik mijn haar met deze shampoo bar waste had ik mijn haar zelfs al 3 dagen langer niet gewassen dan normaal. En beide keren werd mijn haar hartstikke schoon met de bar!

Hoe lang blijft mijn haar schoon?

Dan rest eigenlijk alleen nog; blijft mijn haar even lang schoon als met mijn vorige vloeibare, in plastic verpakte, shampoo? JA!

Conclusie

Het moge duidelijk zijn; ik ben héél enthousiast over deze shampoo bar! Hij ruikt heerlijk, werkt fijn, wast mijn haar goed, en is daarnaast ook nog eens palmolie-vrij én kost maar €6,99. En dat vind ik echt niet veel geld als hij inderdaad 40 – 60 wasbeurten meegaat! Vooralsnog wil ik dat best geloven, want ik heb ‘m nu twee keer gebruikt en hij lijkt optisch nog niet geslonken. Ik blijf deze de komende tijd met veel plezier gebruiken!

0 comment
3

You may also like